26 Ocak 2014 Pazar

Güneşi Beklerken 31.Bölüm 2 Şubat Fragmanı izle


Güneşi Beklerken 31.Bölüm Özeti
Cihan, ani bir kararla Melis ve Zeynep’e kardeş olduklarını söylemek üzere harekete geçiyor. Ancak Melis’in babasına tepkisi sert oluyor. Kerem’in Amerika’ya gitme kararı aile içinde büyük bir şok etkisi yaratır. Ahmet ve Sevim ne yapmaları gerektiğini bilemezler. Kerem ise kararından emindir, vazgeçmeyecektir. Zeynep, gerçekleri sakladığı için annesine kızgındır. Demet ve Zeynep sert bir şekilde tartışırlar. Zeynep bir hışımla evden çıkar. Teselliyi Kerem’in kollarında arar. Melis, Kerem’le buluşmak üzere yanlarına gelir. Melis gördüklerine inanamaz. Zeynep’le tartışan Demet’in canı çok sıkkındır. Demet’in daha fazla üzülmesine dayanamayan Cihan, ani bir kararla Melis ve Zeynep’e kardeş olduklarını söylemek üzere harekete geçer. Melis, hiç beklemediği bir yerde Zeynep’in babası için hazırladığı CD’yi görür. Cihan’ın her şeyi bildiğini anlar. Melis’in babasına tepkisi sert olur. Ne pahasına olursa olsun, Zeynep’in bu sırrı öğrenmesine izin vermeyecektir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 2 Şubat'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 31.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-31-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder