16 Kasım 2013 Cumartesi

Arka Sokaklar 305.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Arka Sokaklar 305.Bölüm Özeti
Sevgilisi Tarık için ortalığı kırıp döken Muzo, önce Rıza Baba’dan okkalı bir tokat yiyor, sonra da açığa alınıyor. Muzo, Tarık’ı salaş bir dürümcüye götürür. Sarmaş dolaş yemeklerini yerler. Bu sırada Leyla, Muzo’yu devriyeye almak için bulundukları mekana gelir. Tarık ile de, Muzo’nun sevgilisi sıfatıyla resmen tanışmış olurlar. Bülent hapishanedeki adamı Bahri ile temas halindedir. Engin’in içeride uslu durup durmadığını öğrenirler. Bu arada Mesut’un aynı koğuştaki muhbiri Furkan da Engin ile samimiyeti ilerletir. Mesut durumu Rıza Baba’ya açar. Tarık ile ilgili bütün bilgiler toparlanır ve gizli toplantıya girilir. Bu olay Muzo ve Leyla’ya söylenmeyecektir. Arif Müdür’ün de katıldığı toplantı düzenlenir. Tarık’ın Asım’ın katili olduğu, Yorgo ile yaptığı işbirliği, her şey masaya yatırılır. Ekip, Tarık’ı ve Bülent’i suçüstü yakalamanın peşine düşer. Muzo, bir süre sonra Tarık’ın peşinde olduklarını anlar. Ortalığı kırar geçirir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 23 Kasım'da ekrana gelecek olan arka sokaklar 305.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-305-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder