29 Kasım 2013 Cuma

Arka Sokaklar 307.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Arka Sokaklar 307.Bölüm Özeti
Arif Müdür’ün tanıdığı olan lüks bir otelde müdür olarak çalışan Nisa Hanım’ın otelinden bir takı seti çalınır. Mali değeri oldukça yüksektir. Nisa, Arif Müdür’den destek ister. Arif Müdür de olayı Rıza Baba ve ekibine verir. Hüsnü, olayla yakından ilgilenecektir. Söylene söylene gittiği operasyon sonucundaki başarısından dolayı da güzel bir ödülü hak edecektir. Aylin, Leyla’nın Murat’a ilgisinin fazlasıyla farkındadır. Leyla, bu konuyla ilgili kendisiyle konuşmak ister. Aylin, Leyla tartışmasında da odaya Murat girer ve Leyla’nın kendisinden hoşlandığını açık açık duyar. Güneydoğulu işadamı Turan Baykara arabasında seyir halindeyken sıkıştırılır, korumalarıyla birlikte kimliği bilinmeyen kişiler tarafından öldürülür. Sonrasında da yine Güneydoğulu iş adamalarından Hamit, bulunduğu restoranda öldürülür..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 7 Aralık'da ekrana gelecek olan arka sokaklar 307.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-307-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder