15 Mart 2014 Cumartesi

Muhteşem Yüzyıl 128.Bölüm 2.Fragmanı 19 Mart


Muhteşem Yüzyıl 128.Bölüm Özeti
Süleyman yıllar sonra payitahta döner. Yaşadıkları acıların ardından Hürrem ve Süleyman için bu karşılaşma hiç kolay olmayacaktır. Hürrem, Nurbanu’nun Selim’i kışkırttığının farkındadır. Nurbanu’yu sert bir dille uyarır. Huricihan, Bayezıt için Hürrem’le yakınlaşmaya çalışırken, Nurbanu sarayda yeni bir müttefik kazanır. Bayezıt, Düzmece Mustafa isyanını bastırmak için Edirne’ye gider. Selim’in kurduğu tuzağa düşen Bayezıt, isyana destek vermekle suçlanır. Oğlunun kendisine isyan ettiği düşüncesiyle çılgına dönen Süleyman, Bayezıt’ı huzuruna çağırır. Bayezıt, Süleyman’ın huzuruna çıkmakta tereddüt eder. Oğlunun akıbeti için endişelenen Hürrem ise Bayezıt için Süleyman’la karşı karşıya gelir. Süleyman’ın Bayezıt hakkında verdiği karar Bayezıt’ı bir yol ayrımına sürükler. Mustafa gibi kaderine razı mı olacak yoksa kaderini kendisi mi yazacak?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Star TV'de 19 Mart'da ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 128.bölüm fragmanı izle yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/muhtesem-yuzyil-128-bolum-2-fragmani-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder