19 Mart 2014 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 129.Bölüm Fragmanı Star TV 26 Mart


Muhteşem Yüzyıl 129.Bölüm Özeti
Süleyman’ın taht varisi olarak Selim’i seçmesi Hürrem’i deliye döndürür. Süleyman’ı iki oğlunun arasındaki savaşı başlatmakla suçlar. Süleyman ve Hürrem arasındaki uçurum gitgide derinleşir. Bayezıt, Rüstem ve Atmaca, Bayezıt’a tuzak kuranların peşine düşer. Selim, Bayezıt’ın adım adım kendisine yaklaştığının farkındadır. İsyana destek verenin Selim olduğunu öğrenen Hürrem deliye döner. Anne oğul arasında kıyamet kopar. Rüstem, isyana destek verenin Kara Ahmed olduğunu ortaya çıkarır. Süleyman, Kara Ahmed’in idamına hükmeder. Kötü günleri geride bırakmak için şehzade Murad’ın sünnet düğününün yapılmasına karar verilir. Gazanfer, Nurbanu’ya ilanı aşk eder. Bu ana Nurbanu’nun bir düşmanı tanık olunca ipler kopar. Sarayda kan dökülür. Hürrem ise ettiği yemini bozar ve gönlünde yatan taht varisini açıklar...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Star TV'de 26 Mart'da ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 129.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/muhtesem-yuzyil-129-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder